امروز سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳
 
صفحه اصلی درباره ما محصولات تماس با ما
معرفی انواع دستگاه های جوشکاری
 

معرفی انواع دستگاه های جوشکاری

دستگاه جوشکاری عبارت است از وسیله ای که با کاهش ولتاژبرق و افزایش شدت جریان یا آمپر مقدار برق مورد نیاز جهت انجام فرآیند جوشکاری را تامین می نماید. انواع دستگاههای جوشکاری عبارتند از :

  1. ترانسفورماتور
  2. رکتی فایر
  3. ژنراتور الکتریکی
  4. ژنراتور احتراقی
  5. اینورتر

 

 

ترانسفورماتور:

 دستگاهی که جریان برق شهری (متناوب AC-) را بصورت متناوب یا مستقیمDC  فقط با تفاوت آمپر بالا و ولتاژ پایین تبدیل می کند ،  بیشتر در ساختمان های در حال احداث و مکان هایی که جوشکاری های سنگین و طولانی انجام می شود استفاده دارد.

رکتی فایر:

 جریان متناوب (AC) ومستقیم DC)) یا فقط مستقیم (DC) را بسته به نوع دستگاه استفاده می شود از نظر کاربری تقریبا مشابه ترانسفورماتور است با این تفاوت که قابلیت جابجایی دارد.

ژنراتور الکتریکی :

 این دستگاه جریان برق را برای جوشکاری افزایش می دهد و به همین دلیل مولد است همچنین جریان مستقیم DC در جوشکاری می دهد.

ژنراتور احتراقی :

 تمام ویژگی های آن همانند ژنراتور است فقط با این تفاوت که انرژی مورد نیاز را از طریق بنزین یا گازوئیل تامین می شود. سرو صدای زیاد و آلودگی محیط زیست از معایب و مشکلات اینگونه دستگاهها هستند که استفاده آنها را در پروژه های ساختمانی شهری محدود می کند.

اینورتر:

نسل جدید دستگاههای جوشکاری می باشد. برخی از این دستگاه ها با هر دو جریان متناوب و مستقیم کار می کنند و برخی دیگر صرفا با جریان مستقیم DC کار می کنند ، این دستگاه ها با توجه به وزن کم و جوش باکیفیت در اکثر کارهای آهنگری کاربرد دارند .

توصیه: با توجه به اینکه در این دستگاه ها بجای هسته های آهنی از مدارهای الکترونیکی استفاده شده لازم است اول اینکه  در خرید ، دستگاهی مناسب از لحاظ کیفیت تولید و وجود قطعات و لوازم یدکی آن خریداری کنید و دوم در زمان استفاده به ظرفیت کاری که بصورت % روی دستگاه نوشته شده توجه کنید.

در بازار معمولا سه نوع اینورتر موجود است ؛ اینورتر های اروپایی با نرخ یک میلیون به بالا که اگر اصل باشند دستگاه های بسیار خوبی هستند . اینورتر های ایرانی وترکیه ای وچینی که به ترتیب کیفیت دستگاه های ایرانی به نسبت بهتر است ، دستگاههای ترکیه ای شرکتی  نیز در سطح خوبی هستند اما دستگاههای چینی یا اصطلاحا زیر زمینی بعد از مدتی کار یا کارکرد سنگین یا طولانی برد الکترونیکی آنها می سوزد و غیر قابل استفاده و تعمیر است.

روش محاسبه سیکل کاری دستگاهها که بر روی دستگاه جوشکاری نوشته شده مثلا سیکل کاری 40% یعنی اینکه در هر 10دقیقه 6 دقیقه کار و 4 دقیقه دستگاه روشن باشد ولی جوشکاری با آن صورت نگیرد.

 

 
آخرین اخبار سایت
معرفی انواع دستگاه های جوشکاری معرفی انواع دستگاه های جوشکاری
ورود به بازار دستگاه اینورتر جدید صبا ورود به بازار دستگاه اینورتر جدید صبا
آغاز فعالیت گروه صنعتی مگا تولز آغاز فعالیت گروه صنعتی مگا تولز
آمار سایت
 
3 visitors online
بازدید امروز : 28
بازدید دیروز : 95
بازدید کل : 229486
افراد آنلاین : 3
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد .